Background Image

Midweek met jongeren: Heartcore workshop

Midweek met jongeren: Heartcore workshop

Accept, Explore, Expand!
Vanaf ma 17/07/2017 t/m do 20/07/2017
10 u - 16u

Op deze residentiële 4-daagse zijn jongeren welkom van 15 tot 19 jaar die zich herkennen in deze vragen...

- Ben je klaar om uit te breken?
- Voelt jouw wereld te klein?
- Hoor je er (niet) helemaal bij?
- Word je gezien voor wie je bent?
- Durf jij tevoorschijn te komen met je grootsheid?
- Heb je zin om uit je vel te springen?

In de deze workshop gaan we samen op zoek naar JOU!
- Je pijn en vreugde
- Je klein voelen en groots zijn
- Je valkuilen en talenten
- Jouw schaduw en je licht
- Je body en je mind

Ben jij één van die jongeren die durft te springen ?

Neem dan deel aan deze MIND BLOWING HEART CORE WORKSHOP.

Praktisch

Vanaf ma 17/07/2017 t/m do 20/07/2017 - 10 u - 16u

Waar?

Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5
3010 Neerpelt (België)

Het Domein ligt op 15 min wandelafstand van het station en busterminal

Deelnameprijs: Early Bird prijs: 375 € all-in (voor 15 mei inschrijven) - Last minute beslissers: 425 € all-in (ten laatste op 30 juni!) ((incl. 3 overnachtingen, alle workshops, 3 maaltijden))
image

Begeleider: Els Vrints

Als leerkracht in het kunstonderwijs, ligt mijn passie voor een groot deel in het werken met jongeren. Ik hou ervan om ruimte te bieden aan hun gigantische potentieel en creatieve snelheid, zonder omwegen. Deze no-nonsens aanpak trekt zich door naar mijn tweede passie, als energieke onderneemster.

In deze zelfstandige activiteit vertaal ik de groepsdynamieken van het moment in beelden, ik "teken" als het ware de communicatie in bedrijven, op congressen en in vergaderingen.

Mijn coaching skills liggen vooral in transformatieprocessen, mensen terug verbinden met hun volle potentieel, ondersteuning bieden in verandering en zelfontdekking.

Van opleiding heb ik een master in grafisch design en een lerarenopleiding. Daarnaast volg ik (nog steeds) zo vaak ik kan opleidingen rond persoonlijke groei in binnen- en buitenland.

Lees meer

Dit sluit nauw aan bij mijn grote liefde voor reizen. Ik ben verzot op de natuur, de ontmoeting met mensen in/en andere culturen, de lokale gebruiken en de culinaire verrassingen die het globe-trotten met zich meebrengen.

image

Begeleider: Betty Jeuris

Ervaringscoach & yoga/mindfulness teacher

Ik ben vooral bezig met "BEWEGING", in de breedste zin van het woord. Mijn specialisatie zit in zowel "mobiliseren" (o.a. yoga) als "stilvallen" (mindfulness en ademhalingstechnieken). Met andere woorden; losmaken wat te vast zit, verstevigen wat te los zit, letterlijk en figuurlijk.

Ik hou ervan om dingen vanuit een andere hoek te bekijken, te peuteren in strakke overtuigingen, een uitdaging aan te bieden en aan te gaan. Eigenlijk gaat het om het 'letterlijk' meer ruimte te geven/nemen en ons meer bewust worden van onze keuzemogelijkheden, talenten en onze kracht! Ik heb een diep vertrouwen in de intelligentie van het lichaam en hou van de mirakels die gebeuren wanneer we vanuit een fysieke ervaring een mentaal proces in gang zetten...en er weer oneindig veel mogelijk blijkt!

Lees meer

Ik geef yogalessen en begeleid ervaringsgerichte workshops die geschikt zijn voor teambuilding, conflicthantering en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geef ik bedrijfsopleidingen aan jong aanstormend talent in (persoonlijk) leiderschap. Ik sta ook in voor de Belgische organisatie van het Amerikaanse concept "Be The Change"-workshops, ontworpen door de stichters van Challenge Day (bekend van “Over de streep” op TV).

Betty  gaf 7 jaar les in het secundair onderwijs, had diverse management funkties in het bedrijfsleven en is sinds 13 jaar zelfstandig ondernemer.

Wil je deelnemen?

Je kan je inschrijven door jouw gegevens aan ons over te maken via onderstaand inschrijvingsformulier.

Ja, houd me op de hoogte van komende workshops.
Ik wil graag een factuur